Exposities

 

16 en 17 Augustus 2012: CuliNESSE  (Strand Nesselande)

Za. 9 en Zo. 10 juni 2012 (11.00-17.00):  Kunst & Atelierroute Prins Alexander

De kunst & atelierroute is een uitgelezen kans voor kunstliefhebbers om kennis te maken met de werken van diverse kunstenaars uit de deelgemeente Prins Alexander in gezamenlijke expositieruimten of bij kunstenaars thuis. Ik exposeer zelf op twee locaties:

Cultureel Centrum Orion: Wollefoppenweg 91A, Rotterdam (naast Zevenhuizerplas, een prachtige stop voor een fietstocht langs de plas en natuurgebied Rottemeren)

Stichting Pameijer (Viersprong): John Mottweg 122, Rotterdam (Ommoord)

Op zondag zal ik de hele dag aanwezig zijn op locatie Orion om mijn werk toe te lichten. Klik op KunstKringalexander.nl-Kunstroute-2012-Folder-achterzijde voor een overzichtkaart van alle locaties.

De opening met een overzicht van werken van alle kunstenaars zal plaats vinden in de Romeynshof in Ommoord op vrijdag 8 juni ´s avonds van 19:00 tot 21:00 uur. Suzanne Rojer (D66) portefeuille houder Deelgemeent Prins Alexander, jeugdbeleid, educatie&onderwijs, kunst&cultuur, maatschappelijke dienstverlening, zorg&volksgezondheid, zal de opening verrichten.

17, 18 & 19 mei 2012 (Hemelvaart):  Kerk Geervliet

Tijdens het Hemelvaartweekend van 17,18 en 19 mei 2012, exposeer ik (samen met een aantal andere kunstenaars) in de Kerk van Geervliet, een prachtige kerk uit het jaar 1300.

Geervliet ligt tussen Spijkenisse en Brielle, in 1381 kreeg het stadsrechten. Het centrum van Geervliet is één groot historisch monument en beschermd stadsgezicht. De monumentale kerk neemt daarin een heel bijzondere plaats in. Op steenworp afstand van de kerk bevindt zich “De Bernisse Molen” die grote culinaire bekendheid geniet. Tijdens het Hemelvaartweekend worden tal van activiteiten rondom Geervliet e.o. georganiseerd.

31 Maart & 2 April 2012:  Artistiek Alexandrium

29 Januari t/m 29 Februari 2012:  Kunstwerk aan de Winkel, Boulevard Nesselande

KUNSTwerkaandeWinkel

Op dit moment ben ik betrokken bij een leuk initiatief in mijn wijk Nesselande.
Een leegstaand winkelpand aan de Boulevard Nesselande is voor drie maanden omgetoverd tot galerie en buurtatelier.

Tot en met maart zal ik meerdere malen per week (in elk geval op maandagen van 13.00 tot 17.00) in het ‘buurtatelier’ aan het werk zijn, dus iedereen is welkom!!

Kijk op www.kunstwerkaandewinkel.nl.

Tijdens de opening van de Februari-expositie werd het publiek verrast door een FlashMob van het Popkoor Ness. Hier is een leuk filmpje van gemaakt (ook een aantal van mijn werken komen in beeld):

Van de opening van de winkel op 14 januari is ook een filmpje gemaakt:

 Posted by at 3:53 pm