In Opdracht

 

Een schilderij in opdracht laten maken is een bijzondere samenwerking tussen kunstenaar en opdrachtgever.  De opdrachtgever wordt deelgenoot van het creatieve proces, gebruik makend van de eigenheid van het werk van de kunstenaar. Met als resultaat een meer dan uniek werk; een samenspel.

In mijn geval begint dit proces met een gesprek over mijn werken en welke elementen daarvan de opdrachtgever in het bijzonder aanspreken. Ook worden thema’s besproken die in het schilderij verwerkt kunnen worden. Hierna maak ik een aantal schetsen op basis waarvan nadere afspraken gemaakt worden over de grootte, kleurstelling, materialen en prijs. Als we het op al deze punten eens worden ga ik daadwerkelijk over tot het maken van het schilderij.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een schilderij in opdracht neem dan gerust contact op. We kunnen dan een vrijblijvend gesprek hebben over uw wensen en de mogelijkheden om deze om te zetten in een uniek werk. Ook kunnen we een afspraak maken om meer van mijn werk te bekijken.

 Posted by at 4:23 pm