Wie ben ik

 

Tekenen en schilderen is altijd mijn passie geweest. Toch heb ik eerst bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na mijn afstuderen heb ik aan de kunstacademie in Den Haag een minor vormgeving gedaan en een jaar de opleiding docent beeldende kunst aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Daarna ben ik als beeldend kunstenaar en zelfstandig ondernemer verder gegaan.

In mijn schilderijen gebruik ik graag warme kleuren en is beweging een terugkerend thema. Ik heb daarnaast een speciale interesse in illustraties, kinderschilderijen en fotografie.

Ik wil met mijn illustraties en schilderijen vooral mensen blij maken en ze iets geven waar ze dagelijks van kunnen genieten. Daarnaast vind ik het geweldig als ze via mij deel kunnen nemen aan het ontstaan van een kunstwerk. Daarom maak ik naast mijn autonome werk ook veel kunst in opdracht.  

Ook tijdens verschillende creatieve workshops, voor zowel bedrijven als particulieren, probeer ik mensen deelgenoot te laten worden in het creatieve proces. Tijdens zakelijke trainingen worden bedrijfskundige thema’s vanuit een creatieve hoek benaderd. Het kan daarbij gaan om teambuilding, verandertrajecten, fusies en andere gerelateerde thema’s.

‘Escape! Let’s see what’s outside our box!’

 

 Posted by at 12:14 pm