Workshops

 

Op aanvraag kunnen diverse creatieve en creatief-inhoudelijke workshops en cursussen geboekt worden. Hierbij ligt de nadruk op tekenen en schilderen op diverse ondergronden en met diverse materialen.

WORKSHOPS

Er zijn zakelijke en creatieve workshops voor kinderen en volwassenen. Denk hierbij aan een vrijgezellendag, (kinder)feest, personeelsdag of teambuilding. Daarbij kan geschilderd worden op opgespannen doek, maar ook op bijvoorbeeld schalen, krukjes, stenen, servies/mokken, houten panelen, spiegeltjes of tegeltjes. Ook een workshop mozaïeken behoort tot de mogelijkheden, waarbij individueel of gezamenlijk gewerkt kan worden. Bij alle workshops kan (op aanvraag) een bijzonder thema uitgewerkt worden.

Workshops kunnen op elke locatie in Nederland gegeven worden. Voor grotere groepen werk ik samen met andere beeldend kunstenaars die jarenlange ervaring hebben met het begeleiden van creatieve workshops. Voor zakelijke workshops met een meer inhoudelijke component werk ik samen met ervaren trainers & consultants met eveneens een bedrijfskundige achtergrond. Neem voor meer informatie en prijzen contact op.

 Posted by at 2:22 pm